Ja ja een broekzak gesprek, het werd gewoon te heet onder zijn voeten

Het kan allemaal in het mooie Almere, die stad die uit het niets is opgespoten, kansloze kunstwerken plaatsen zoals die olifanten ergens langs de A6 en dan voorheen dat podium wat verrijdbaar was over het plein in Almere stad. Dat is nu schroot geworden omdat het niet werkte, hoeveel miljoenen euro’s heeft dat niet gekost.

Maar de topper voor de toekomst voor de belastingbetaler van Almere, is toch wel de Floriade. De floriade het meest kansloze project uit het verleden, veel over geschreven al, maar nu is er toch wel iets opvallends aan de hand.

Weet u nog die PvdA wethouder uit Amsterdam die ooit bij het CDA zat, maar daar niet kon aarden en overstapte, hij kreeg de portefeuille in 2006 in Amsterdam verkeer en vervoer en mocht zich bezighouden met zelfverrijking over de rug van de burgers in Amsterdam, omdat het project Noord/Zuidlijn- project hem teveel werd.  Hij trad af in 2009. Maar bleef tot 2014 aan als stadsvoorzitter van Zuidoost, maar daar kreeg hij zijn zin niet in meest kansloze projecten.

In 2015 kwam deze meneer naar Almere, hij werd wethouder Wonen en wijken en kreeg jet project Floriade, aangezien het verleden van deze man, als het te heet onder zijn voeten wordt, dat ie dan met zijn staart tussen zijn benen vlucht, kon het al niet al uitblijven.

Het project Floriade was al bij voorbaat gedoemd om te mislukken, nu is het 2018 en nog een paar jaar en dan moet het mislukken, maar wat opviel. De aannemer van de wegwerkzaamheden krijgt haast en aan het einde van dit jaar, is de verbouwing en verlaging van de A6 een feit. Want meneer de ondernemer wil zijn geld nog krijgen, ja ik schrijf nog krijgen. Want de bv Floriade opgericht door jawel u weet het wel, kan zomaar failliet gaan, want niks is zeker. Nu helemaal niet om de wethouder vanwege een broekzak gesprek op gestapt is, werd het hem weer te veel, heeft ie een grotere bende ervan gemaakt, heeft ie alle onderhoud in de wijken van Almere laten wijken voor de kostenpost Floriade, moest alles wijken, wijken verpauperen en kijk eens naar de regenboogbuurt.

Die buurt, met al zijn kleuren, de gemeente weet het niet meer, door beleid van mensen is die wijk totaal overgeleverd aan niets, maar dan een andere wijk in Almere, de bouwmeesterbuurt daar wordt alles nieuw aangelegd, omdat daar mensen wonen die erover gaan. Mensen die weten welk potje ze moeten gebruiken. Ja het kan in Almere, maar ondertussen gaat het helemaal fout in Almere.

Belastingen stijgen, wijken verpauperen, het gras wordt niet meer gemaaid, straten verzakken, er is geen geld meer, het kasteel zakt onderhand de grond in en de mensen die over de floriade gaan, die verrijken zich over de rug van de burger.

Ja ja een broekzak gesprek, het werd gewoon te heet onder zijn voeten zoals het wel meer gebleken is. Dank u ex-wethouder. Welk project gaat u nu doen. Bovendien en waar, kunnen we de mensheid daar effe waarschuwen.

Gaat de floriade nog wel door of klapt het keihard omdat Dubai een jaar eerder de show gaat stelen.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.