Jukkie en ik zijn een mooi duo

Ik en mijn Nissan Juke.

Een mooi duo eigenlijk, in het dagelijks leven ben ik een chauffeur van een vrachtwagen en maak ik mijn kilometers in de nacht. Dus eigenlijk is dan een zwarte Juke wel toepasselijk. Natuurlijk ongein.

De Juke waarmee ik rijd, is nu anderhalf jaar oud. Trots was ik ooit op mijn Nissan Pixo, daarmee heb ik dingen gedaan, wat niemand zich kon voorstellen. Verhuizen en wat ging er veel in, maar dezelfde Pixo bracht mij na vier jaar rijplezier de Juke.

Ik zelf de robuuste normale uitvoering van een neanderthaler zeggen de mensen weleens, dus met tattoos en te weinig haar, getekend door het verleden, nogal breed uitgevallen. Kwam de showroom binnen lopen en daar stond hij toen, de zwart rode Juke. Deze is echt iets voor jou, buiten het feit dat ik chauffeur ben, ben ik ook een blogger en schrijf ik voor mijn plezier. Mijn fantasie sloeg niet gelijk op hol, maar deze Juke dat ben ik gewoon. Groot robuust en een uitstraling dat je zegt, ik gaat aan de kante.

Nissan vraagt vaak om avonturen die je beleeft, ik en mijn Juke, die geven elkaar veel, ik hem de zorg, hij mij de rust en de gedachte. Heerlijk rijden over Nederlands wegen, mijn gedachten laten gaan, mooi in het zonnetje zetten langs de waterkant, daar denk ik dan na over een blog, Jukkie noem ik hem vaak, brengt mij overal naar toe, ook in blogland.

Wat vond ie het heerlijk in Zuid-Frankrijk vorig jaar, wat had ie een bekijks, ja ik gunde hem dat en schreef er natuurlijk een blog over, dat zijn mijn avonturen met de Nissan Juke. Avonturen om te lezen, verhalen om te schrijven, dingen te delen. De Juke is mij en ik ben hem.

20180607_111839[1]

Vaak staat ie stil te wachten tot ik die grote vrachtwagen neerzet en ik hem open, start en lopen, nooit geen probleem mee. Achterop staat de reclame van mijn blog, gewoon omdat het kan. Trots als ie is, staat ie naast de Juke van mijn vader, die net twee maanden ouder is, trots staat naast de rode Micra van mijn vriendin, de nieuwste Micra, ook een hele mooie wagen, was ik jaloers op haar, ja in het begin wel, maar haar woorden deden mij goed, jij en de Juke dat hoort gewoon bij elkaar en ik en mijn Micra ook.

Hoeveel avonturen Jukkie en ik nog gaan beleven weet ik niet, wat voor een verhalen er gaan komen, kan ik niet zeggen. Maar wat ik wel weet, Jukkie en ik zijn een mooi duo.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Jukkie en ik zijn een mooi duo”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.