Dat het merendeel van de fucking mensheid het…..

Ik wil de regeringen van afgelopen jaren bedanken, dat ze de bevolking zo tegen elkaar opgezet hebben. Het woord respect is ver te zoeken, we zijn terug gevallen in de jaren, dat de bevolking niks meer te zeggen had, het verschil met toen en nu is wel, er is internet.

Voor vele mensen is internet het leven, ze zijn 1 met hun telefoon, als ze opstaan is er de telefoon, staan ze te praten is er de telefoon, hebben ze seks is er de telefoon, want stel je eens voor, tijdens het hoogtepunt je hoogtepunt missen van je favoriete wedstrijd, tja dat is de tegenwoordige tijd.

Maar wat ik me weleens afvraag, waarom zijn we zo bang, waarom zijn we bang voor asielzoekers die geen verblijfsvergunning hebben, dus gewoon het land uit moeten, wat is daar moeilijk aan, waarom zijn we daar bang voor. Waarom kunnen die oproerkraaiers ons bang maken, kraken panden en er wordt niks aan gedaan, waarschijnlijk omdat ze een trauma hebben opgelopen en zielig zijn, dat volgens de politiek.

Dan is het tegenwoordig al een schande, als je als man tegen een vrouw zegt, wat zie je er leuk uit, leuk truitje aan, ja borsten komen er mooi uit, bam een aanklacht. Dan de hand op de schouder, bam aanklacht, eh waarom dan. De bettutteling is groot, de politiek heeft ons in een hoek geduwd. De sociale media heeft ons kapot gemaakt, wij hebben ons zelf kapot gemaakt.

Maar niemand heeft de kloten gehad in de politiek om te zeggen hier en niet verder. Zelfs in de politiek is een shirtje met korte mouwen aanstootgevend. Weet het niet meer gewoon. Waar je vroeger gewoon tegen elkaar kon praten, is het nu Appen, terwijl je naast elkaar zit. Foto maken kan gemakkelijk en opslaan op je telefoon, vervolgens maak je iemands leven tot een hel. Leuk he, ja degene die de smartphone heeft uitgevonden is een held geweest.  Of gewoon een klootzak.

Uiteindelijk denk ik er het mijne van, ik blijf gewoon mijn eigen leven volgen, ik durf gewoon te zeggen, dat iemand mooi is en een hand op een schouder leggen, dat ik dan een bh-bandje voel, is heel normaal, omdat het eenmaal zo is, dat ik geen telefoon nodig hebt om te overleven is een feit, dat mijn leven gewoon met 1 woord te omschrijven is gewoon zo.

Dat het merendeel van de fucking mensheid het niet meer weet, komt omdat men gek wordt gemaakt, gek door de politiek en zo onderhand ook door de godsdiensten, ik heb geen geloof, ik geloof in mij zelf, u ook. Als dan dat ene woord er ook bij betrokken is, dan heeft u ook een leven, ja het woord respect, dat is het woord. Maar ik heb wel respect voor mensen met een geloof, alleen sommige slaan er mee door, daar heb ik geen respect voor.

Het leven is mooi en geniet ervan en doe vooral je eigen ding.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.