Na regen komt altijd …???

Ik zag het op de weg ernaar toe. Donkere wolken boven de weg. Voor sommige helemaal. Want als je mij die netjes 90km per uur rijdt waar het aangeven staat. Inhaalt dan is het geen bliksem flits. Ha ha jammer hoor.

Maar ik draai het parkeerterrein op. Dikke druppels en ik dacht haal ik die schuifdeuren nog. Nee dus. Ik was erop tijd. Net voor voedertijd. Dan maar droog blijven zitten en nooit geweten dat een auto zo klinkt als er hagel opvalt.

Fout
Deze video bestaat niet

Dus dat. Half uurtje toch zo ver dat het ophield met hagel en regen. Dus ik loop voor een dame uit. Bij de ingang waarschuw ik haar. Heeft u slippers of kaplaarzen aan. De ingang stond een beetje vol water. Ze dankte me vriendelijk. Samen door de deuren heen. Eerst wat drinken hoor.

Maar dan toch die lange gang door. De huiskamer in. Daar zat ze hoor. Met haar slabber om. Kreeg net een broodje met kaas voor haar neusje. Ik help der dan. Want als ze alleen eet dan is ze nog sneller dan iemand die de 60meter loopt. Ze was blij me te zien en na het eten. Wou ze naar haar parkeerplaats voor de televisie.

Daar vroeg ik haar. Wat doe ik voor een werk. Jij rijdt met toet toet toetje toetjes rond. Hele weg vol toet toetje toetjes. Dat wist dan wel weer en we hadden pret bijna een lach op haar gezicht.

Eenmaal buiten scheen de zon weer. Daaruit bleek wel. Na regen komt zonneschijn. De ene dag gaat het zo en de andere dag anders. Toevallig bij nu 3x op rij dat het lekker gaat. De 4de keer kan het regen zijn..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.