Het is nog niet…

Hemelvaartsdag dag. Oh het is een donderdag.

Mensen gaan dauw trappen. Ik trap wel mijn dekbed opzij. Want als je een halve nachtrijder bent. Heb je met een vrij dag zoals vandaag toch echt wel een probleempje . Kleintje maar hoor.

Want woensdag kom je thuis. Normaal ga je dan slapen. Maar omdat donderdag een vrije dag is. Komt van slapen niks. Dat het omschakelen. Dan wordt je na het dekbed trappen wakker en denk je het is zaterdag. Huh zaterdag kreeg gistermiddag nog een sms van de baas. Op 11-05-2018 lossen in Barendrecht om 4.00 . Dus dan is het vandaag donderdag en kan ik mijn wekker nog 1 keer zetten.

Dan weer de donkere nacht in . Om vervolgens thuis te komen en weer om te gaan schakelen naar het weekend. Terwijl de hele wereld lijkt wel om mij heen lekker een lang weekend hebben. Dat er ook insmeren. Zie ik dat er vandaag ook stille strijders aan het werk zijn.

Het is nog niet eens weekend eigenlijk . Het lijkt wel zo. Maar er zit nog 1 dag tussen. Voor alle mensen die zo blij zijn. Dat ze een lang weekend hebben. Vergeet nooit dat er ook mensen aan het werk zijn. Om u een mooi lang weekend te geven. Dat de barbecue kan branden. Dat u geen honger heeft. Dat u met de auto kan gaan tanken. Dat het leven draaiende wordt gehouden. Door mensen die gewoon moeten werken.

Ach het is bijna weekend. Dat dan weer wel…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.