De parkeerplaatsen

Dit weekend veel snelweg gezien. Op vrijdag heen gegaan naar midden Duitsland en ik heb eens op de parkeerplaatsen gelet.

Deze stonden ouderwets weer vol. Nieuwe trend is wel de trekker er los onder. Ook in Duitsland op sommige parkeerplaatsen stond er een politiebus waarom . Denk om parkeerwachter te spelen. De Europese wetgeving slaat de plank totaal mis gewoon.

Want op zondag weer terug naar Nederland stonden de dezelfde parkeerplaatsen nog steeds vol. Veel wagens die een paar weken niet thuis komen. De was hangt aan de gril en tuinstoelen staan naast hun truck.

Wanneer zal dit beeld gaan veranderen want ook in Nederland stonden ze op de parkeerplaatsen. Gewoon omdat het kan. Gewoon omdat de wet niet meer kloppende is of omdat de instanties die zouden moeten controleren op dit alles. Gewoon niet meer bij machte is om de wet na te leven.

Het is makkelijk geschreven door mij. Maar de werkelijkheid toont het aan. Dat bedrijven nog steeds niet bij machte zijn om hun personeel naar huis te halen. Nog steeds postbus firma’s die de wet ontduiken en de politiek doet er gewoon niks aan. Omdat er genoeg geld binnen komt .

Ja de parkeerplaatsen worden voller en voller. Ook doordeweeks. Dan heeft een binnenland chauffeur niet eens de mogelijkheid om zijn 45min pauze op een parkeerplaats te maken. Waarom omdat de weekend rust gewoon doordeweeks wordt gemaakt. Ach ja we gaan gewoon vannacht weer de weg op en waar ik pauze gaat maken ik weet het niet.

Heren en dames hou de glimmende kant boven. Weet dat het donderdag hemelvaartsdag is en daarna weer bijna weekend. Werkse allemaal.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.