Nachtgedachte

De lucht is donker,donkerder zal het niet worden.

Hoe hou je het vol vroeg een jongeman aan mij. Goede vraag. Hoe hou ik het vol elke nacht weer optestaan om de donkere nacht in te gaan. Dat is geen vraag.

Als je er van houdt om je hobby te beoefenen als of het werk is. Dan heb je elke dag plezier. Ooit heb ik de keuze gemaakt om chauffeur te worden of was ik het al. Niemand hield mij tegen. Omdat het een beroep is.

De gedachte tegenwoordig is. Dat iedereen chauffeur kan worden. Omdat er te weinig chauffeurs zijn. Heel vreemd,er zijn er ook te weinig bouwvakkers, maar teveel mensen die te hoog zijn opgeleid. Goed geregeld hoor. Als de laatste groep nu chauffeur worden. Krijgt menig planner een discussie omdat de chauffeur hoger opgeleid is.

Ja nacht gedachte slaat door. Het allerbelangrijkste is gewoon. Je moet doen wat je leuk vindt. Waar je blij van wordt. Nu weet ik. Ik wordt blij dat ik in donkere nacht rijdt.

Volgt u mij al op Facebook alexschrijft.nl

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.