Met alle RESPECT-dank u wel, delen mag ..

Er is maar 1 woord wat geld aanstaande 4 mei en altijd heeft bestaan en zal blijven bestaan.

Het woord is RESPECT, gewoon op 4 mei elk jaar weer je kop houden, dat er nu van die roeptoeters opstaan, die ook tegen zwarte piet en sinterklaas zijn, alle auto’s uit het verkeer willen halen, dit zijn mensen die lawaai willen maken tijdens de dodenherdenking op 4 mei. Deze mensen hebben niks beters te doen met hun leven, dat blijkt wel het woord RESPECT voor Nederlandse tradities en gedachtengoed is heel ver te zoeken.

Wat is twee min je mond houden om stil te zijn in een jaar, neem je eigen leeftijd eens en doe je leeftijd maal 2, bij mij is 45×2 = 90 min echt 90 min kan mensen die tijdens 1 voetbalwedstrijd niks zeggen. Kom op zeg wat is 2 min totaal niks.

Het is niet alleen voor de overleden mensen die gestreden hebben in 40/45 maar ook voor alle mensen die in het verzet hebben gezeten en gestreden, voor alle mensen die overleden zijn door militaire operaties in het buitenland van afgelopen jaren. Maar bij geld ook de mensen die door zinloos geweld om het leven zijn gekomen. Voor de onbekende chauffeur van laatst, die zich in het viaduct boorde bij Leusden.

Ik heb het woord RESPECT Hoog zitten, daar houd ik op 4 mei mijn klep dicht, ik zal binnen zijn of op een veilige plaats en 2 minuten denken aan alle mensen die gevochten hebben voor onze toekomst en dan dit nog.

Mijn vraag is, heeft u ook RESPECT, houd u ook uw mond dicht of bent gewoon stil op 4 mei, deel dit verhaal dan door. Met alle RESPECT-dank u wel.

fb_img_1462297927180

 

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.