Wat ik wil zeggen, leef mensen gewoon leven

De mensheid in Nederland heeft maar 1 taak.

1 taak en dat is leven, vooral je mond houden en vooral niet vooraan gaan staan op de barricade, want dan ben je lastig en stom en weet je er niks vanaf. Dat is al meer dan 1 taak.

Maar ons leven wordt medebepaald door mensen die schreeuwen en vooraan staan, dit land is democratisch denken we. Dat de politiek in name de president nu in deze tijd vooraan staat te schreeuwen, dat zijn partij het voor Nederland doet en dat merendeel van de mensen dat geloven. Dan moeten die mensen eens in hun eigen portemonnee gaan kijken, de partij die het hardste liegt doet al 7 jaar iets aan, denken aan rijke mensen en de hardwerkende mens kan barsten.

Dat dreunt ook door in het Transport, daar waar al jaren de lonen stelselmatig laag worden gehouden, het gaat maar iets per jaar omhoog, de bonden en werkgevers kunnen dit gewoon volhouden, want de mensen schreeuwen via de digitale snelweg het hardst en we weten allemaal dat de wereld niet alleen bestaat uit internet. Dat denken we tegenwoordig wel.

Want als iemand op internet zegt, ja we gaan actievoeren, zitten er veel mensen klaar om mee te doen en zeggen het toe, maar als het dan een koude gure dag is, is er niemand op straat te vinden. Bedoel maar. We worden als chauffeurs afgebrand via internet en we vinden het best, dat een grote landelijke krant het elke weer nodig vindt om ons zwart te maken. Naar aanleiding van filmpjes die worden gemaakt met een dashcam, maar nooit weten wat er daarvoor gebeurd is. Dat zegt al genoeg over de krant. Maar iedereen leest elke morgen weer digitaal de krant. Laten we dat eens niet meer doen, de krant gewoon bannen, dat is niet moeilijk maar ja, nu zeggen mensen het toe, maar het gebeurd toch niet.

Ik bedoel maar, het leven tegenwoordig gaat via internet, maar wat zou er gebeuren als er geen internet is. Dan zou de wereld instorten van vele mensen, die van mij ook. Maar zouden we dan weer gaan praten op straat of zouden we dan weer gewoon gaan eten en leven. Gewoon doen waar we zin in hebben, zonder het te delen op internet, gewoon leven.

Maar ja morgen gaat ik gewoon weer op pad de wereld zal donker zijn als ik mijn lampjes ontsteek, de weg zal donker zijn en ik hoop dat ik morgen weer thuis mag komen en niet dat mijn foto via internet verspreid word, want dat is wel het laatste wat ik wil.

Wat ik wil zeggen, leef mensen gewoon leven zoals je wilt en leef gewoon echt en eet wat je wilt en stem wat je wilt en voor de heren chauffeurs, schreeuwen om meer geld kan altijd, maar het krijgen ervan is een stuk lastiger. Omdat het in echt anders gaat.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.