Alcoholslot en beveiligde parkeerplaatsen.

Er is een agente overleden, door een drankrijder, een vrachtwagenchauffeur uit het Oostblok, heeft de dagen die aangeboden heeft gekregen om stil te mogen staan op een parkeerplaats, er goed van genoten, hij heeft het niet koud gehad, want hij was gewoon al een paar dagen dronken. Dit gedrag is niet goed te praten gewoon, maar waarom krijgt hij of hun de kans om met te veel drank op achter het stuur kon kruipen.

Want een truck is met alles uitgerust en fabrikanten verzinnen ten goede wil, alles om de chauffeur de kans te geven om te leven in de cabine, dat nemen sommige dus erg serieus, doordat er geen controle is van hun baas, omdat die het geen moer interesseert, wat zijn personeel dus uitvoert, mis ik een alcoholslot in de truck, ooit was er sprake van, maar er is te veel tegenstand, snap er niks van, want het had mijn zus kunnen zijn of uw dochter die agente. Maar lezende dat deze chauffeur nog meer op zijn kerfstok had op de weg voordat ie de agente dood reedt.

Maak ik me harder voor maatregelen, wie geeft de kans dat de chauffeur zoveel kan drinken, wie zet hem neer op een parkeerplaats, met opdracht blijf daar maar staan, tot je weer eens een opdracht krijgt. We weten namelijk allemaal, deze chauffeur wordt zijn rijbewijs ontnomen en hij wordt naar zijn thuisland gestuurd, daar zal hij binnen de kortste keren weer achter het stuur stappen. Ja Brussel wordt eens wakker, door uw gekloot met wetten en plannetjes komt de gehele beroepsgroep in een kwaad daglicht te staan.

Hetzelfde met bewaakte parkeerplaatsen in Nederland, er 1 in de buurt van Deventer, leeg mooi terrein om motorrijles te krijgen, we weten het van Waalwijk, leeg omdat de chauffeurs er niet voor gaan betalen, heb ik iets gemist, wordt er geen onderzoek meer gedaan naar haalbaarheid van een parkeerplaats, zo moet de nieuwe minister meer ruimte gaan zoeken in opdracht van de 2e kamer, wat zit hier toch allemaal achter, subsidie van Europa soms. Waarom groeien dan de parkeerplaatsen bij de tankstations zo dan, kijk eens bij Muiden op de a1 of langs de a2, a12 bij Bodegraven.  Parkeerplaatsen zo groot, dat menig autohof in Duitsland er jaloers op is. In Tiel zijn er ook parkeerplaatsen met cameratoezicht, ja wie erop rijdt maar geef je weinig kans om te kunnen parkeren daar, omdat er een grote transporteur het nodig vindt om zijn trailers daar te parkeren, ach en het cameratoezicht stelt niks voor, want via de achterkant, kom je zo op het terrein, trouwens ook via de zijkanten, want het hekje is maar 50cm hoog.

Ja Europa of heren en dames in Brussel, ik hoop dat u rustig kan slapen, van het feit, dat u mensen in de problemen brengt, door u wetten en subsidies, wat de wet betreft, makkelijk te omzeilen, daardoor vallen er doden en subsidies, dat is geld weg storten in de zakken van mensen die slim genoeg zijn om u om de tuin te leiden, want maakt het uit dat er trucks niet komen, het geld is toch binnen.

Wederom een bezorgd chauffeur, die niet drinkt doordeweeks en serieus met zijn vak bezig is.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.