De eenzame chauffeur. Die zijn leven nooit op orde heeft gehad. Zijn leven was verscheurd door een leven wat hem werd opgedrongen. Maar hij bleef de eenzame chauffeur. Niemand wist van zijn geheimen. Zijn leven bestond uit twee levens. De lachende chauffeur en de chauffeur met een hel van een leven.

Thuis was ie vader en strijde hij tegen onrecht. Vaak werd ie neergezet als iemand die kwaad deed. Ja hij was de eenzame chauffeur rijdend over de wegen van Europa. Zijn leven ging niemand wat aan. Hij leefde zijn eigen leven.

De eenzame chauffeur. Strijdend tegen zijn eigen leven. Op een dag kreeg hij door dat er meer was dan alleen de eenzame chauffeur zijn. Er was meer dan de strijd die hij in het verleden voerde. Hij was al jaren weer alleen. Maar hij kwam iemand tegen. Die hem in zijn waarde liet en zeker niks geen kwaad over hem sprak. De eenzame chauffeur kon zijn verhaal kwijt. Zijn liefde kon haar verhaal bij hem kwijt.

Maar de eenzame chauffeur is nog steeds de man. Die achter zich om kijkt niet om de boel in de gaten te houden. Maar om te kijken of zijn liefde van zijn leven in de deuropening staat. Ja de chauffeur met een verhaal. Het verhaal van een eenzame chauffeur.

Ja ik ben nu 4 jaar samen met haar. Zij die mij begrijpt en ik haar. Liefde komt van beide kanten . Mensen denken hij met een kale kop en tattoos nogal breed hier en daar. Zij tenger met een hart van goud en ook een verhaal.  Dat kan niet samen gaan. Weet u. Dat zeggen wij ook tegen elkaar.

Hoe kunnen wij samen gaan. Denk door dat ik niet meer de eenzame chauffeur ben. Maar een chauffeur met een leven buiten het chauffeur zijn om.

Leef je eigen leven want het leven begint altijd bij jezelf.

Groetjes een chauffeur

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Trending