ik zeg wat ik wil en niemand stopt mij..

DEN HAAG - Minister president Mark Rutte tijdens de persconferentie na de wekelijkse Ministerraad. ANP PHIL NIJHUIS

De vrije meningsuiting is in gevaar, als Nederlandse politici elkaar indekken en niet de poot stijf kunnen houden als het volk heeft gesproken, dan staat er een meneer op die Rutte heet en schijnbaar ook geen kloten heeft, wat eigenlijk al bekend is, kan erover door gaan. Want elke politici in Den Haag, schreeuwt maar wat , maar doen niks.  Maar eigenlijk is het heel simpel, Europa bestaat niet echt, het is gewoon een grote schijnheilige bende.

7781370

Een Merkel die werd aangeduid als een heel sterke vrouw, maakt nu een knieval die zo diep het ravijn in gaat en zal iemand stenigen die een mening had over iemand. Ja stel je voor dat ook zij eens haar poten stijf hield, nee dat deed ze niet en alweer is de vrije meningsuiting in gevaar.

Maar ook gewoon in het dagelijkse leven zien we dingen waarvan we denken, tja helaas maar waar.

Zo kom ik altijd bij een vaste klant om te lossen, eens in de zes weken , loopt daar een aftreksel van rambo de lading te controleren , legerbroek aan en gewoon een mannetje die moeilijk praat en graag chauffeurs boos maakt en op de kast jaagt, hij is een specialist in het bekijken van pallets en heeft de macht om er iets van te zeggen, nou kon ie de hele week al niks zeggen omdat mijn lading gewoon perfect was , hij kon niet lopen zeiken tegen mij, jammer maar helaas, vrijdagmorgen was het zover een pallet met twee tray, s breuk, ik meld dat netjes en daar kwam ie aan , in sluiphouding , want stel je voor dat de concurrent het ziet, jawel in de nacht om half 4 , ik zag het al gebeuren, hij komt omhoog en bam. Pakt zijn kans, een heel verhaal tegen mij, waarop ik zeg, jammer de pallet gaat nu de auto in en klaar. Naderhand onder het genot van een bakkie koffie, heb ik hem wel teruggepakt, want dat kan ik niet laten. Maar ik bedoel maar. Als iemand de macht heeft, gebruikt ie het ook nog.

29991f0cf4ebf4a010932771460350b1

Zo jammer is dat eigenlijk, want ook op de weg, zie je het gebeuren, mensen met grote auto’s die denken, dat ze alles mogen, snijden, invoegen waar het niet kan, nota bene zorgen dat er vrachtwagens in de berm raken en kantelen.  Zo ook van die leerling, die moest afrijden voor zijn C.C.V diploma. Hij reed in een dorp netjes aan de goede kant van de weg, totdat er een tegenligger aan kwam, midden de weg over en de leerling schrikt ervan, komt met zijn wiel in de berm en logisch gevolg, truck zakt weg en de personenauto rijdt snel door, maar de leerling is gezakt, want de examinator, dacht er het zijne van.

Ik zeg wie staat erop voor deze leerling, want die verdiend een kans en wel heel snel.

Maar ook weer hier de macht van iemand.

Eigenlijk bestaat er geen macht, is het de wet van de sterkste of is het gewoon een groot stuk Berlijnse muur voor je snufferd hebben. Mensen die denken dat ze alles kunnen, Turkse president, Nederlandse president, de controleur van de goederenontvangst, de mensen in te grote auto’s.

Maar ook op het werk, lopen er altijd mensen rond, die te dom zijn, om te begrijpen dat ze uitgekotst worden, mensen die denken dat ze druk zijn, ja met hun telefoon, mensen die zeggen dat zoveel uur werken, ja met niks doen. Ja die mensen bestaan echt. Ook dat zijn mensen met macht.

Uiteindelijk is het gewoon zo, de mensen met macht maken de maatschappij compleet kapot, of het nou Europa is, of gewoon in het dagelijks leven.  Het gaat gewoon naar de kloten en wie stopt het, niemand.

Ik heb besloten om mezelf te zijn, is dat gek, nee dat is niet gek, ik zal het binnenkort aantonen, in een volgend blog, denk over twee weken. De wereld kan me gestolen worden, ik zeg wat ik wil en doe wat ik wil en bovendien ik schrijf wat ik wil.

vrijheid_van_meningsuiting_960_x320

Ja vrije meningsuiting dat is waar ik voor ben, u ook.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.